AGRAMERKE ODLIČNE U VIKEND AKCIJAMA!!!

AGRAMERKE ODLIČNE U VIKEND AKCIJAMA!!!

Nastavljeno prvenstvo u svim kategorijama našeg kluba.

U SUBOTA smo otišli u goste ŽNK DINAMO gdje su djevojke igrale redovno kolo 1.HNLŽM PIONIRKE i KADETKINJE te su do vrha napunile mrežu domaćina.

PIONIRKE odigrale jedan "set" i sa 0:6 otišle kući pjevajući.Pogotke postigle RUSANx2,DOŠENx3,DELIŠIMUNOVIĆ.Bravo za sve cure a u nastavku prvenstva nam dolazi ŽNK HAJDUK.

KADETKINJE su bile puno raspucanije pa je domaćin brojao do 10.Konačni rezultat 2:10.Pogotke postigle HARAMINA,VRAČEVIĆx3,JURIČIĆ,VESELIx3,POSAVEC,ŠABAN.Čestitke curama a sada nam slijedi derbi sa ŽNK HAJDUK gdje trebamo pokazati pravo izdanje. Svih 10 golova sa utakmice kadetkinja dostupno je na našoj Facebook stranici u komentarima ispod rezultata.

SENIORKE u 1.HNLŽ ugostile ŽNK RIJEKU.Pobjeda od 5:3 i nastavak dobre serije.Pogotke postigle ŽIGIĆ,DUJMOVIĆx3,VELESKA(AG).Bravo za sve djevojke i u nastavak prvenstva krećemo sljedeći vikend gdje nam dolazi višestruki prvak ŽNK OSIJEK.

MLAĐE PIONIRKE u ligi ZNS odlično otvorile utakmicu i držale prednost od 0:1 protiv dječaka iz NK JARUN.Međutim u drugom dijelu smo ostali bez zraka i u konačnici izgubili 5:1.Bravo za sve cure.

LIMAČICE u svojoj ligi u gostima poražene od ŠN MAKSIMIR 4:0.

IZNAD SVIH AGRAM