GOLGETERSKI VIKEND AGRAMA!!!

GOLGETERSKI VIKEND AGRAMA!!!

Ovaj vikend odradili smo skoro sve utakmice u gostima pa krenimo redom sa izvješćima.

U subotu smo sa našim KADETKINJAMA i PIONIRKAMA otišli u goste PREGRADI.

Prve su nastupile KADETKINJE i ostvarile pobjedu od 7:1.Sve pohvale djevojkama a da nikog ne ističemo još  su nam  ostala dva kola do kraja prvog dijela prvenstva pa stoga nastavljamo sa treninzima.

Naše PIONIRKE su do vrha natrpale mrežu protivnika.Konačni rezultat 25:0.Čestitamo curama a u ovoj ligi nam preostaje još zadnje kolo sljedeći vikend kad nam u goste stižu ŽNK 4 RIJEKE.

Nedjelju su otvorile naše najmlađe LIMAČICE i u rovovskoj borbi izgubile od dječaka NK PREČKO 6:3.Skupljamo vrijedno iskustvo kroz ligu i napredujemo iz kola u kolo.

SENIORKE u ČAKOVCU ostvarile pobjedu od 3:0.HAT-TRIK MELANI MIHIĆ.Čestitamo svim djevojkama a samo mi znamo što nam slijedi u narednim mjesecima gdje ćemo se vratiti još bolji i jači.Bravo cure.

MLAĐE PIONIRKE svoje zadnje kolo u muškoj ligi odradile u PODSUSEDU.Pobjeda od 9:0.Čestitamo curama na jesenskom dijelu prvenstva gdje smo zauzeli 1.mjesto.Slijede nam konstantne obaveze koje ćemo odrađivati do početka proljetnog dijela prvenstva koje počinje 07.03.2020.

IZNAD SVIH AGRAM