PRVENSTVENE UTAKMICE!!!

PRVENSTVENE UTAKMICE!!!


Vikend iza nas nam je donio redovna kola u svim kategorijama pa izvještavamo o svim uspjesima naših djevojaka.


Subotu smo otvorili sa našim PIONIRKAMA koje su ligi HNS-a ugostile djevojke iz LEPOGLAVE.Visoka pobjeda od 14:0 naših djevojaka kojima ovom prilikom čestitamo na prikazanom.Nikoga ne bi izdvajali nego samo nastaviti rad kroz zajedništvo jer pobjeđuje momčad a ne pojedinac.


Nakon naših PIONIRKI na red su došle i KADETKINJE koje su u vrlo nadahnutoj igri pobijedile LEPOGLAVU sa 16:0.Uvjerljiva predstava sa maštovitim potezima.Čestitamo djevojkama a novi izazovi u narednom kolu nas vode u KOPRIVNICU već u sljedeću subotu.


Naše MLĐE PIONIRKE su imale odgođeno kolo na zahtjev NK PODSUSED tako da ćemo tu prvenstvenu obavezu odraditi u novom terminu.


Naše najmlađe LIMAČICE su ugostile dječake iz NK BREZOVICE i upisale poraz od 2:6.Poraz je sastavni dio igre tako da ne vidimo ništa loše osim što idemo prema svom cilju a to je učenje novih vještina i stvaranje zajedništa kroz trening.Glavu gore i hodati uzdignutog čela.


Vikend smo zatvorili sa našim SENIORKAMA koje su redovno kolo igrale u Splitu.Težak i neugodan poraz od 15:0 nas obavezuje da u narednom periodu svim damo svoj max kako bi izašli iz rezultatske krize.Ovom prilikom pozivamo sve naše mlađe kategorije,mame,tate i sve prijatelje kluba da nas dođu podržati u narednom kolu kako bi smogli snage za nove izazove.


IZNAD SVIH AGRAM

PRVENSTVENE UTAKMICE!!!