VIKEND DOGAĐANJA!!!

VIKEND DOGAĐANJA!!!

Vikend iza nas nam je donio nekolicinu utakmica. Završili smo službeno polusezonu sa KADETKINJAMA pa smo lagano krenuli na zimske lige stoga krenimo redom.

U subotu smo na Zimskoj ligi KOZJAK raspoređeni sa dvije ekipe 2006 godišta u dvije lige odigrali po jednu utakmicu. U prvoj utakmici smo odmjerili snage sa GNK DINAMO 2008 i ostvarili pobjedu od 2:1. U drugoj utakmici smo igrali sa NK DUBRAVA i miroljubivo podijelili bodove.Konačni rezultat 0:0. Sljedeći vikend nas čekaju nova kola i nove tekme u kojima trebamo uživati u ovom zimskom periodu.

U popodnevnim satima smo sa djevojčicama 2007 i mlađe počeli igrati ligu sa djevojčicama u organizaciji MNL SESVETE. Put nas je odveo u DUGO SELO gdje smo odigrali dva kola. U prvom kolu smo pobijedili PREGRADU 14:0 dok smo u drugoj utakmici slavili protiv ŠN MAKSIMIR VUČICE sa 2:0. Zanimljiva liga s obzirom da su curice u pitanju pa stoga uživajmo u nadigravanju.

Nedjelja jutarnji sati nas vode u SISAK na zadnje kolo KADETSKOG prvenstava HNLŽM.Pobjeda od 9:0 i siguran završetak polusezone sa maksimalnim učinkom.Hvala domaćinu na druženju,kolačima i čaju a na nama je da sve ovo nastavimo bez velike stanke jer nas na proljeće čekaju novi izazovi.

Naše najmlađe 2009/10/11 godište također nastupa na MNL SESVETE gdje su u nedjelju u popodnevnim satima odigrale dva kola.Sigurno najmlađa ekipa koja nastupa u ligi i vrlo lijep početak nadmetanja.U prvoj utakmici su djevojke odigrale 2:2 sa COERVEROM a u drugoj utakmici 1:1 sa HNK GORICA. Odličan početak dvoranskih nadmetanja.

IZNAD SVIH AGRAM



VIKEND DOGAĐANJA!!!