VIKEND PUTOVANJA OD SLAVONIJE DO DALMACIJE

VIKEND PUTOVANJA OD SLAVONIJE DO DALMACIJE

Ovaj vikend smo proputovali od ZAGREBA do SLAVONSKOG BRODA i nazad a sljedeći dan smo se lagano spustili do HRVACA u goste MARJANU pa krenimo redom.

Subota je bila rezervirana za PIONIRKE i KADETKINJE.Otputovali smo u SLAVONSKI BROD u goste VIKTORIJI.PIONIRKE ostvarile sigurnu pobjedu od 0:3 i mirno čekamo nastavak prvenstva sa željom da još više treniramo i popravimo svoju igru bez obzira na rezultat utakmica.

KADETKINJE mirno odigrale utakmicu također sa VIKTORIJOM i ostvarile sigurnu pobjedu od 0:12.Ulazimo u drugi dio prvenstva gdje nas čekaju novi izazovi i nepoznanice pa stoga u novi tjedan krećemo sa novim aktivnostima do sljedećeg vikenda.

SENIORKE otputovale u Dalmaciju u goste MARJANU i kući donijele 1 bod.Utakmica je završila sa nikad popularnim rezultatom 0:0.Cijelu utakmicu smo kao gosti imali inicijativu međutim po vrlo teškom terenu za igru nismo uspjeli odnijeti sav plijen.Zakinuti za očigledni kazneni udarac u 35 minuti susreta ali to nije opravdanje za lošu realizaciju.Dobra i borbena utakmica sa našeg pogleda gdje treba izvući nedostatke i poraditi u narednim treninzima na poboljšanju egzekucije.

MLAĐE PIONIRKE doma dočekale dječake CROATIA 98 i ostvarile pobjedu od 3:0-Bravo djevojke!!!

Naše najmlađe LIMAČICE i dalje marširaju muškom ligom bez pobjede(KAŠINA-AGRAM 5:2) ali znamo svoj cilj i put prema tome cure samo hrabro dalje.Ovo je sve priprema za ono što dolazi a to su lige u svom spolu.Do tad uživanje i dolazak na trening sa što većom voljom i željom.

IZNAD SVIH AGRAM