VIKEND UTAKMICE !!!

VIKEND UTAKMICE !!!

Ovaj vikend smo odradili sa MLAĐIM PIONIRKAMA redovno kolo u kojem smo kao domaćini ugostili NK HAŠK. Pobjeda djevojaka od 3:1. Čestitamo djevojkama na novom uspjehu. Nastavak treninga je već tu pa idemo stepenicu po stepenicu.

Naše LIMAČICE su na domaćem terenu u golijadi izgubile od dječaka NK SAVA J sa 6:4. Bez obzira na sve odlični nastupi se nastavljaju pa djevojkama ohrabrenje za daljnji nastavak treninga i natjecanja.

SENIORKE u domaćoj utakmici izgubile od OSIJEKA sa 14:0.Težak poraz iz kojeg treba izvući sve segmente pa analizirati situaciju u kojoj se nalazimo. Glavu gore jer nas čekaju nove utakmice u kojima tražimo poboljšanje u svim segmentima igre.

Ostale naše kategorije su bile slobodne zbog nastupa U17 reprezentacije.

Ovom prilikom odmah ČESTITAJMO i našoj U17 reprezentaciji koja je izborila elitni krug nakon dugo dugo vremena. Djevojke koje su nastupile iz našeg kluba su ANA JAKOBAŠIĆ, LANA NOVAK i LAURA CIGLEVIĆ. U zadnjoj utakmici su naše djevojke svladale BOSNU I HERCEGOVINU sa 1:0 i tim rezultatom otišle u daljnji krug kvalifikacija. Jedini pogodak je postigla naša LANA NOVAK. Čestitke svim djevojkama i želimo im još puno uspjeha na reprezentativnom nivou.


IZNAD SVIH AGRAM

VIKEND UTAKMICE !!!