AGRAM-OSIJEK

AGRAM-OSIJEK

Vikend iza nas prepun aktivnosti pa osvrnimo se ukratko na događanja.

Subota rezervirana za PIO/KAD gdje su nam u goste došle djevojke iz OSIJEKA.

Na prekrasnom terenu NK PREČKO prve su na teren istrčale naše KADETKINJE.Pobjeda od 10:0 sama govori sve. Potpuna dominacija i demonstriranje kvalitete naših djevojaka.Bravo za sve djevojke.Strijelkinje utakmice:VESELIx6,VRAČEVIĆx3,KOLČIĆ.  

Nakon KADETKINJA na teren su istrčale i naše PIONIRKE.Pod reflektorima i prelijepom ambijentu djevojke su odradile onako kako priželjkujemo i u nastavku sezone.Povezano,energično i timski sakrile loptu protivnicama i upisale pobjedu od 4:0.Čestitke djevojkama na prikazanom a nastavaK sezone nas vodi u Metković.Strijelkinje utakmice:RUSANx2,VANJAK,DOŠEN.

U nedjelju smo nastavili utakmice sa ŽNK OSIJEK ali u seniorskoj konkurenciji.Poraz od 0:3 nosi u Osijek 3 boda.Dobro smo parirali protivniku ali da bi im uzeli cijeli plijen fali nam onaj trenutak kad ćemo biti u kontinuitetu utakmica na ovom nivou.Bravo za svaku djevojku,znamo da se rad isplati i vratit će nam se kad tad.

PIONIRKE u ZNS-u odigrale svoje kolo na SAVICI.Visoki poraz ali škola i učenje će nas dovesti na pravi put,kako u selekciji tako u i drugim segmentima koji su vrlo bitni u konačnici.

LIMAČICE u međusobnoj utakmici ZNS lige odigrale kolo.Pobjeda iskusniji djevojaka od 0:6.Samo naprijed i hrabro u nove izazove.


IZNAD SVIH AGRAM