Igračice ŽNK Agrama u II. kolu SuperSport Prve ŽNL gostovale su u Velikoj Gorici kod ŽNK Gorice te uvjerljivom pobjedom potvrdile dobar ulazak u sezonu 2024./2025.

Da su raspoložene za utakmicu igračice Agrama pokazale su odmah na početku kada su povele s 0:1 u prvoj minuti utakmice pogotkom Tee Šaban. Do kraja utakmice zatresle su mrežu Gorice još 10 puta te s ukupnih 1:11 na gostovanju upisale nova tri boda u II. kolu.

Na poluvrijeme se otišlo s visokih 0:5, a za Agram su zabijale Šaban, Đoković (2), Dujmović i Jakobašić. U drugom dijelu, koji je završio s 1:6 za Agram, precizne su bile Šaban, Resanović, Jakobašić, Dujmović i Vanjak (2), dok je za Goricu počasni pogodak zabila Cicijelj.

Osim 11 postignutih pogodaka potrebno je istaknuti da su Agramovke od prve do zadnje minute odigrale motivirano i skoncentrirano uz još nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka. Na vratima Agramovki s nekoliko sigurnih i zapaženih obrana istaknula se i mlada golmanica Lana Klobučarević koja nije dopustila da Gorica zabije više od jednog gola.

Agram nakon dva kola ima maksimalnih šest (6) bodova uz gol razliku 16:2 i u dobro raspoloženju očekuju III. kolo kada im u Zagreb dolazi trenutno druga ekipa na tablici  ŽNK Hajduk Split, koja je također bila jako učinkovita i efikasna u prva dva kola.

U Zagrebu nas tako u nedjelju, 15.09.2024. godine očekuje derbi III. kola ŽNK Agram vs. ŽNK Hajduk Split.