ISTRA I KVARNER ODRAĐENI SA 100%

ISTRA I KVARNER ODRAĐENI SA 100%

Minuli vikend smo odradili dva gostovanja u ISTRI i KVARNERU.

SENIORKE u petak otputovale u Rijeku gdje su u subotu u zadnjem kolu lige prije doigravanja odigrale utakmicu sa ŽNK RIJEKA.Utakmica igrana na legendarnoj KANTRIDI.Ulazak u tekmu nam donosi dva gola prednosti(MIHIĆx2).U nastavku totalni preokret i drama.Domaće djevojke stižu na 2:2(ŠULENTIĆx2).Nepostredno nakon toga naša PAZARAC dobiva crveni karton.Bacamo sve u napad i preko ŠABAN u 85. min susreta ostvarujemo pobjedu vrijednu ulaska u ligu za prvaka.Čestitke svim djevojkama na prethodnih 6 dana gdje smo ostavili sve što smo imali za ulazak u play off.Bravo za sve!!!

NEDJELJA nas vodi u MEDULIN na noge ŽNK ISTRA.Dugo putovanje i lagana šetnja prije utakmice PIONIRKI su nas više iscrpili nego odmorili.

PIONIRKE u rutinskoj utakmici bez neke prevelike igre svladale domaću ekipu sa 0:4.Strijelkinje su bile RUSAN,DOŠEN,HARAMINAx2.Čestitke cijeloj ekipi na zalaganju i velikom trudu.

KADETKINJE nakon PIONIRKI kreću u svoju borbu za bodove.Poluvrijeme gubimo 1:0.Ulazak u nastavak još gori gdje domaće cure imaju 2:0 i 3:1.Međutim kako svi igraju s malo više želje i žara protiv nas nismo u tim trenutcima imali puno od igre.Ali ono što nas krasi su samo treninzi i treninzi.Domaćin se u 65. min gasi i mi kroz dodatnu energiju sa zamijenama okrećemo sve i u 85 min dolazimo do vodstva od 3:4.Strijelkinje na utakmici:CIGLEVIĆ,DROPUČIĆ,VESELIx2.Čestitke svakoj djevojci na uloženom trudu.Bravo za sve.


IZNAD SVIH AGRAM