IZVJEŠĆA

IZVJEŠĆA

Minuli vikend koji je iza nas odigrali smo sve utakmice sa svim dobnim kategorijama pa krenimo redo.

U SUBOTU smo na terenima ŠRC RUDEŠ,kojima ovim putem zahvaljujemo na suradnji,odigrali utakmice mladeži u HNL ligi PIONIRKI i KADETKINJA.

Prve su na teren istrčale KADETKINJE koje su u derbiju kola ugostile ŽNK HAJDUK.Vrijedna pobjeda od 4:2 gdje i dalje suvereno držimo vrh tablice.Kod 3:0 malo smo se uspavali i dopustili protivniku na trenutak da pomisli da bi mogao iznenaditi.Brzo smo vratili prednost i mirno priveli utakmicu na svoj mlin.Strijelkinje na utakmici ŠABAN,VRAČEVIĆ,VESELIx2.Česitke djevojkama na nova tri boda i već gledamo na nastavka prvenstva gdje putujemo u Županju.

PIONIRKE nakon KADETKINJE također igrale protiv ŽNK HAJDUK.Slab ulazak u utakmicu i prvo poluvrijeme u potpunosti pripalo gosćama gdje smo imali zaostatak od 0:1.Drugo poluvrijeme se bacamo na glavu i sve podređujemo napadačkim akcijama.Sav trud nas se isplatio jer su djevojke uspjele u konačnici okrenuti potpuno utakmicu na našu stranu.Pobjeda od 2:1 za nova tri boda i priključak za vrh tablice.Strijelkinje RUSAN,DOŠEN.Bravo za cijelu ekipu.

SENIORKE u NEDJELJU u redovnom kolu 1.HNLŽ ugostile OSIJEK na terenu ŠRC STJEPAN SPAJIĆ te ovim putem zahvaljujemo domaćinu na izlasku u susret i organizaciji utakmice.Poraz od 0:4.Gosće kvalitetnije,čvršće i zasluženo odnose tri boda u slavoniju.

PIONIRKE u ZNS ligi odigrale još jedno kolo gdje smo potopljeni.Izdržat ćemo cijelu sezonu,bez odustajanja a onda napraviti doselekciju i nastaviti onim putem kojim smo i do sad išli.Čestitke svim djevojkama koje su odigrale tešku utakmicu.

Najmlađe LIMAČICE upisale pobjedu u Gajnicama protiv NK PONIKVE 0:13.Čestitamo našim mladim curama.Nastaviti raditi i uživati.


IZNAD SVIH AGRAM