KADETKINJE DRŽAVNE PRVAKINJE!!!

KADETKINJE DRŽAVNE PRVAKINJE!!!

Vikend koji je iza nas završili smo SENIRSKO prvenstvo u 1.HNLŽ,mlađi uzrasti odradili svoja kola a naše najmlađe sudjelovale na GIRLS TROPHY turniru.Pa krenimo redom kako smo i nastupali.

Subota je bila rezervirana za KADETKINJE i PIONIRKE gdje su nam u goste stigle djevojke iz DONATA.

Prve su na teren istrčale KADETKINJE i u superiornoj igri ostvarile uvjerljivu pobjedu od 8:0.Ovom pobjedom su naše KADETKINJE i matematički osigurale državnu titulu za U17 natjecanje 1.HNLŽ.Bravo za naše ŠAMPIONKE.Ono što nam preostaje su zadnja tri kola gdje želimo potvrditi titulu i pokušati u dvije sezone biti neporaženi u ligi.Strijelkinje utakmice: POSAVECx2,KOLČIĆx3,VRAČEVIĆ,HARAMINA,JURIČIĆ.Čestitke svim djevojkama ali nema opuštanja dok ne završi i zadnje kolo.

Poslije KADETKINJA nastupile su i naše PIONIRKE.Odlično prvo poluvrijeme naših djevojka gdje smo trebali riješiti utakmicu do kraja.Vodstvo od 1:0 nakon prvih 35 min nam nije bilo dovoljno do kraja utakmice.U drugom dijelu smo dostalo loše odradili nastavak a gosti su znali iskoristiti naše pogreške.Glavu gore i u nastavku prvenstva trebamo biti maksimalno motivirani.Strijelkinja utakmice LUANA VANJAK.

U nedjeljnom jutarnjem terminu smo u MAKSIMIRU protiv ŽNK DINAMA odradili predzadnje kolo ZNS lige.Sigurna pobjeda od 0:9 i potvrda osvajanja prvenstva gdje smo doslovno bili neuhvatljivi za sve ekipe.Ostaje nam zadnje kolo gdje igramo međusobnu utakmicu za potvrdu lige i viceprvakinja sa drugom ekipom.Bravo za sve djevojke.

U popodnevnim satima su naše SENIORKE odradile posljednje kolo 1.HNLŽ za ovu sezonu.Pobjeda nad NŠ MEĐIMURJE od 3:2 i potvrda prvog mjesta u ligi za play out.Strijelkinje utakmice MIHIĆ,ŽIGIĆ,ŠEMPER.Čestitke djevojkama za htijenje i zalaganje ove sezone a u sljedeću moramo ući puno jače i angažiranije.Bravo za sve.

Naše najmlađe su ovaj vikend u IVANIĆU igrale GIRLS TROPHY turnir za U13 djevojčice.Lijepi nastupi sa puno igre i veselja.Samo tako nastavimo i nema straha za budućnost naših agramerki.


IZNAD SVIH AGRAM.