MLADEŽ SUVERENA I DOMINANTNA ZA VIKEND

MLADEŽ SUVERENA I DOMINANTNA ZA VIKEND

Ovaj vikend smo u HNL ligi PIO/KAD ugostili ŽNK DINAMO.

Suverena i dominantna predstava naših djevojaka koje ne prepuštaju ništa slučaju.

KADETKINJE su prve otvorile vikend utakmice.Od prve do zadnje minute smo pokazali tko je gazda na našem terenu  i uvjerljivo svladali protivnika sa 12:0.Nakon uvodnih minuta koje smo proveli malu u grču ostatak utakmice smo odigrali na našoj razini koju pokazujemo kroz cijelu godinu i doslovno napunili mrežu gošći.Strijelci na utakmici ŠABANx5,KOLČIĆx2,HARAMINA,KOLČIĆ,JURIČIĆ,POSAVECx2.Čestitke svim djevojkama koje su pokazale zašto su i dalje suvereno na vrhu piramide.Bravo za cijeli kolektiv.

Nakon KADETKINJA na red su došle i naše PIONIRKE.Što reći o utakmici?Sigurna pobjeda od 9:1!!!Međutim da smo bili puno koncentriraniji u završnici mogli smo do vrha napuniti mrežu djevojaka iz Maksimira.Doslovno svaki napad smo završavali sa situacijama jedan na jedan tako da su gošće bile na konopcima cijelu utakmicu.Strijelici na utakmici VESELIx4,DOŠENx3,VANJAK,CIGLEVIĆ.Čestitamo svim djevojkama na moćnoj predstavi i okrećemo se novim izazovima gdje već za vikend putujemo u goste na teško gostovanje ŽNK HAJDUKU.

Nedjeljne utakmice smo već u ranim satima otvorili u ZNS ligi.

Prvo smo otišli u goste ŽNK DINAMO na njihov teren u Maksimir.Uvjerljiva pobjeda od 1:11.I naše još mlađe PIONIRKE pokazuju da su dominantne pa im ovim putem čestitamo na prikazanom.BRAVO!!!

Nakon PIONIRKI u ZNS ligi naše SENIORKE su gostovale u METKOVIĆU.

Poraz od 3:2 koji je domaćinu osigurao prvu pobjedu ove sezone u ligi.Preostaju nam još zadnja dva kola u  kojima smo domaćini pa imamo priliku malo popraviti ovogodišnji dojam.

U kasnim nedjeljnim satima još jedna utakmica ZNS lige gdje su nam u goste došle djevojke NK SESVETSKI KRALJEVEC.Nakon prvih pola sata igre gosti su odustali od utakmice iz nama nepozantih razloga a valjda samo njima poznatim.Rezultat od 7:0 je bio konačan ishod utakmice.

Da ne zaboravimo i naše najmlađe LIMAČICE/POČETNICE koje su prema riječima trenera odigrale vrlo dobru utakmicu i upisale poraz od 2:1 protiv NK KRALJ TOMISLAV.BRAVO CURE.


IZNAD SVIH AGRAM.