PERFEKTAN POČETAK NASTAVKA PRVENSTVA!!!

PERFEKTAN POČETAK NASTAVKA PRVENSTVA!!!

Vikend iza nas nam je donio pregršt veselja i radosti. Krenimo redom sa svim utakmicama koje su se odigravale ovaj vikend.

KADETKINJE i PIONIRKE u 1.HNLŽ put je odveo u slavoniju na noge OSIJEKU.

U vrlo teškim uvjetima za igranje uzeli smo puni plijen.

PIONIRKE sa minimalnih 0:1 uzele nova tri boda i suvereno drže prvu poziciju koju ne namjeravamo ispustiti do kraja. Pogodak za vrijedna 3 boda postigla TEA VRAČEVIĆ.Bravo za sve djevojke.

KADETKINJE u rovovskoj borbi uzele također vrlo važna tri boda za nastavak sezone. Nadamo se da tu nećemo stati nego iz kola u kolo biti još bolji i motiviraniji. Pogotke postigla LANA NOVAKx2.

Nedjelja nam je donijela početak prvenstva u seniorskom prvenstvu. U goste su nam stigle djevojke iz MARJANA. Vrlo važna pobjeda od 7:1 za nastavak prvenstva koje se već nastavlja za vikend u Metkoviću. Pogotke postigle PAZARAC, NOVAK, MIHIĆ x2, KURKUTOVIĆ x3. Bravo za sve djevojke.

U nedjelju navečer MLAĐE PIONIRKE u ZNS ligi sa dječacima ostvarile vrlo lijepu pobjedu od 6:1. NK BUBAMARA nam je bila domaćin na našem terenu. Pogotke postigle REHAK, VANJAK, CIGLEVIĆ, KOZINA x3. Bravo za sve djevojke.

Naše najmlađe LIMAČICE krenule furiozno u nastavak ZNS lige sa dječacima. Pobjeda u gostima kod dječaka NK ODRA sa 2:3. BRAVO ZA CURE I TRENERICU.

IZNAD SVIH AGRAM


PERFEKTAN POČETAK NASTAVKA PRVENSTVA!!!