REZULTATI ODIGRANIH KOLA

REZULTATI ODIGRANIH KOLA

Prethodni tjedan i vikend iza nas smo odigrali dva redovna kola u kategorijama PIO/KAD dok smo sa seniorkama krenuli u LIGU ZA PRVAKA.Pa krenimo redom.

U srijedu su nam u goste došle djevojke iz ŽNK DONAT gdje smo odigrali kolo sa PIO/KAD.

ŽNK DONAT kao prvo plasirana ekipa lige u PIONIRKAMA je stigla u goste gdje su naše djevojke od prve minute pokazale nešto što do sad nismo baš često gledali. Zajedništvo, agresija, želja za pobjedom su jednostavno kod naših djevojka bili segmenti koji su presudili. Glatka pobjeda od 3:0 i približavanje na jedan bod od vodećeg sastava lige. Dug je put do cilja ali treba vjerovati i na ovaj način odigrati preostale utakmice do kraja prvenstva. Strijelkinje su bile: ŠTEKO, GRAHOVAC, VANJAK. Bravo za cijelu ekipa na čelu sa trenerom.

KADETKINJE sa istoimenim protivnikom odigrale još jedno kolo u ligi i ostvarile novu pobjedu. Rezultat od 3:1 nas i nakon 16-tog kola drži na vrhu sa maximalnim brojem bodova. Strijelkinje:KOLČIĆ,VESELIx2.Bravo za sve djevojke.

Nakon srijede smo uzeli dan pauze i već u petak otputovali na redovno kolo u SPLIT sa istoimenim domaćinom.

PIONIRKE u rutiniranoj igri ostvarile pobjedu od 0:6.Strijelkinje su bile:DOŠENx3,ŠTEKO,STEFANOVIĆ,RUSAN.Bravo za sve!!!

KADETKINJE su bile još uvjerljivije i svladale domaćina sa 0:14. Strijelkinje su bile:VESELIx5,MATAKx3,KOLČIĆx2,HARAMINA,CIGLEVIĆ,DROPUČIĆ,DUNIĆ.Bravo za sve djevojke a za nastavak sezone prionuti na redovne treninge.

Poslije subote smo ostali u SPLITU i dočekali naše SENIORKE gdje smo otvorili 1.kolo Lige za prvaka.

Poraz od 9:0 sve govori. Nažalost treba biti iskren i reći dok svi zajedno ne budemo znali i stavili koji su nam interesi i ciljevi vezani za klub dešavat će nam se ovakve situacije. Klub je iznad svih nas pa se tako moramo i  ophoditi. Čestitke djevojkama koje su igrale utakmicu. Želja je postojala i tu kapa do poda ali premalo za nešto više od visokog poraza koji osobno jako boli i ostat će ožiljak dok ne zacijeli.

IZNAD SVIH AGRAM