VAŽNE POBJEDE AGRAMERKI!!!

VAŽNE POBJEDE AGRAMERKI!!!

Kišni vikend iza nas smo odradili vrlo uspješno.Sve kategorije upisale pobjede i u zadnje kolo prvenstva ulazimo i dalje motivirani da zaključimo polusezonu.

PIONIRKE i KADETKINJE su u SUBOTU odradile redovno kolo u ŽUPANJI.

PIONIRKE uvjerljivo slavile sa 0:9.Pogotke postigle:HARAMINA,STEFANOVIĆ,RUSANx2,DOŠENx2,VANJAK,GRAHOVAC,BEKIĆ.Bravo za sve djevojke.U zadnjem kolu nas čeka derbi sa NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC u SUBOTU na našem terenu.

KADETKINJE očekivano sa dosta truda i volje na vrlo teškom terenu ostvarile pobjedu od 1:3.Mogli smo to i mirnije odraditi sa puno većom razlikom ali nismo bili pravi u završnici akcija.Pogotke postigle:HARAMINA,ČORAK,ŠABAN.Čestitke djevojkama a ono što nam slijedi je posljednje kolo polusezone i derbi sa uvijek neugodnim LEPIM PUCAMA iz Međimurja.

SENIORKE u redovnom kolu ugostile DONAT i slavile u posljednjim minutama pogotkom naše MELANI MIHIĆ.Vrlo vrijedna tri boda koja nam otvaraju vrata dobrog plasmana na kraju polusezone.Posljednje kolo smo u gostima kod VIKTORIJE i cijeli tjedan treba biti koncentriran sa dobrom pripremom za utakmicu.

Naše najmlađe posljednje kolo u ligi LIMAČICA podijelile bodove sa NK SES.KRALJEVEC.

IZNAD SVIH AGRAM